maandag 16 april 2012

Art Specially Event

Afgelopen zaterdag zijn mijn vriendin Edith en ik naar Zeist geweest voor de Art Specially Event. Wat een super dag was het weer, een dag met een gouden randje.
Dit zijn de workshops die we gevolgd hebben, mijn favo was wel de mailart workshop met glimmermist en stempels, heerlijk kliederen, hahaha.
En natuurlijk moest er ook geshopped worden, ik heb me netjes ingehouden, al zeg ik het zelf. Op naar volgend jaar maar weer, we kijken er nu al naar uit.

5 opmerkingen:

Bianca Kalksma zei

Je hebt je echt netjes ingehouden hoor! Vergeleken bij mij ... oef. Ik vond het een weekend met een gouden randje, heb nu echt last van het day after gevoel en er komt niets uit mn vingers. Dan maar even de blogs langs en nagenieten :) Ik vond het super leuk om jou en Edith weer even te zien, jammer dat het zo kort was, maar het liep dan ook best storm bij de verkoop dat ik geen tijd had om langer met je te praten. Maar wie gunt zich eigenlijk ook de tijd om te praten op zo'n beurs ... :)

Alie Hoogenboezem-de Vries zei

Wat een leuke creaties heb je op de workshops gemaakt Marijke. Geniet lekker van je aankopen en de herinneringen.

groetjes, Alie :-)

Jeany zei

leuk he, ik heb me ook netjes gehouden, maar wat is dat moeilijk niet waar☺

Linda zei

Fijn dat je zo'n leuke dag hebt gehad en mooie buit heb je binnen gehaald!
Bedankt voor je reactie op mijn blog, je weet, ik waardeer jouw reacties zeer!

Marjolein zei

Ziet er goed uit meid, zowel de kaartjes als je aankopen..... yummmm!!!!
Vlg keer je foto's ietsie groter, kan nauwelijks zien wat je gekocht hebt LOL en misschien is dat maar goed ook...... :)