vrijdag 27 april 2012

Bloemen en vlinders

Voor de clubhome page uitdaging voor juni bij de stempeldiva's is het onderwerp "Bloemen en vlinders". Deze heb ik daarvoor gemaakt.
En bij Simon says Stamp is de challenge "Show your favorit stamp" en dat is deze bloem van de hotpicks van Paper Artsy zeker, dus kan hij wat mij betreft ook daar meedoen.


De achtergrond is met distress stains op karton, wat water sprayen, even laten drogen en deppen met keukenrol. Daarna gesponsed met dezelfde kleuren distress, t.w. mustard seed, rusty hinge en shabby shutters. De bloemenstempel is één van mijn favo's van Paper Artsy en heb ik deels ingekleurd met Marvy le Plume stift en deels met chloor. Ook de witte rondjes en streepjes zijn met chloor gemaakt. De vlinders komen van diverse sheets en de ruit is van Katzelkraft.

6 opmerkingen:

Willy de Bruijne zei

ik vind 'm errug mooi!

Hermine zei

Schitterend

Alie Hoogenboezem-de Vries zei

Wat een heerlijke kaart in vrolijke kleuren en met mooie details Marijke..heb ervan zitten genieten.

groetjes, Alie :-)

Candy C zei

Beautiful card! I love the hues of yellow that you've achieved with your background. The stamped flowers are a lovely focal point! Thanks for joining us at Simon Says Stamp and Show. <3 Candy

Silvia(Barnie) zei

That's a fabulous card, love the background and the stamping.

Terry zei

Hai hai Marijke, nou ik vind je creatie helemaal TE gek hoor meis, wowzerss prachtige kleurtjes en je bloempkes echt heel mooi uit zeg. Dank je wel voor het meedoen met Simon Says Stamp and Show, geweldig hoor meis Veel liefs Terry xxxx