zaterdag 5 januari 2013

problemen met foto uploaden vanaf computer

hallo blogvrienden,
even een vraagje aan jullie die een eigen blog van blogger hebben.
Ik kan geen foto meer via mijn computer uploaden, zodra ik het fotootje aanklik om dit te doen krijg ik de volgende opties (zie onderaan).

Een groot probleem, want ik heb maar een simpele telefoon, geen picassa en waar ik een url van de te plaatsen foto kan vinden, weet ik ook niet.
Wie heeft ditzelfde probleem of kan mij helpen hoe ik alsnog foto's van mijn computer kan uploaden???
Een bestand selecteren


 
 

8 opmerkingen:

Marjolein zei

Nu ik zie wat voor problemen je hebt, komt het me bekend voor!
Dit heb ik ook gehad, toen blogger veranderd was! Een tijd wilde het niet en ineens wel en sindsdien is het goed!

Wie weet is het ineens weer opgelost!

Alie Hoogenboezem-de Vries zei

Ook ik heb problemen, via Internet Explorer, sinds gisteren. Ben toen via Google Chrome gaan proberen en dat ging perfect! Misschien bij jou ook?!

Succes, Alie

Unknown zei

Daar ben ik gisteren heel lang mee aan het p....len geweest.Ik heb geen google chroom. Dus dit heb ik uiteindelijk gedaan. Ik klik in het bericht wat je wil maken links op html dan verschijnt er een vak en daarin staat ook het plaatje waar je foto's kunt down loaden. klik daarop. Dan verschijnen er 2 vakken ik neem de linkse. "Voeg een afbeelding toe vanuit je computer. wil je er meer klik dan op: nog afbeelding toe voegen. Zijn de foto's ingeladen daan druk je naast html op: "Nieuw bericht" en dan gaat hij gewoon naar je gewende bericht en kun je tekst invoeren.

Groetjes Marlies

Karin zei

ja ik liep net tegen hetzelfde probleem op,maar gelukkig kwam ik er ook achter dat het nu anders gaat. Een leuke Truus hebben jullie! Gezellig weekend, groetjes Karin

Nicoline zei

Ik had het vandaag ook. Dacht even dat het aan mij lag omdat ik zo langs niets met mijn blog gedaan had. Oplossing was inderdaad omdat ik het met Exlporer deed. Met Google Chrome lukte het wel.

Groetjes,
Nicoline

Lindeke zei

Zat al enkele dagen met hetzelfde probleem. Na een hele zoektocht naar welke fout ik waar op mijn blog zou kunnen gemaakt hebben en heel wat frustraties later ben ik uiteindelijk hier bij jullie beland. Heb het op de manier van Marlies kunnen oplossen! Dus dames dankjewel voor jullie reacties op Marijke's vraag!! Groetjes, Linda

Linda zei

Ook ik zat met dit probleem en het is nu opgelost! Bedankt Dames!!!
Groetjes, Linda

Marthy zei

Marlies, ben je dankbaar. Zat al dagen te tobben met de foto's voor mijn blog die ik er via een omslachtige manier uiteindelijk wel in kreeg, maar toch...
Fijn dat we van Blogger een seintje kregen dat dit veranderd was, maar niet heus!
Groet, Marthy.
www.heenenterugnaardeardeche.blogspot.com